Vraag en antwoord

Welkom bij de digitale klantenservice van Zand-bestellen.nl Hieronder vindt u de meest gestelde vragen alvast voor u beantwoord. Staat uw vraag hier niet tussen of wilt u toch graag meer informatie ontvangen? U kunt hiervoor altijd contact met ons opnemen, telefonisch of via het formulier op de contact pagina. Onze medewerkers staan voor u klaar!

Inhoudsopgave

 1. Bedrijfsgegevens en contact
 2. Openingstijden
 3. Leveringstijden
 4. Wijzigen en of annuleren
 5. Heb ik een vergunning nodig?
 6. Wat voor soort zand heb ik nodig?
 7. Hoeveel zand heb ik nodig?
 8. Hoe wordt het zand geleverd?
 9. Wordt er ook in m3-zakken geleverd
 10. Hoeveel zuimte moet ik vrij houden?
 11. Waar kan het zand gestort worden?
 12. Hoe groot is de vrachtwagen waarmee geleverd wordt?
 13. Klachten of suggesties?
 14. Wie is er verantwoordelijk bij schade of diefstal?
 15. Onze privacy verklaring
 16. Disclaimer

Bedrijfsgegevens en contact

Zand-bestellen.nl
Postbus 29
2685 ZG Poeldijk

Telefoon: 0900 - 0174 (lokaal tarief)
Fax: 0174 - 24 76 03
Email: info@zand-bestellen.nl

Naar boven

Openingstijden

Ons kantoor is telefonisch 7 dagen per week bereikbaar van 07.00 tot 22.00 uur.
Uw vragen per e-mail zullen tijdens kantooruren zo snel mogelijk beantwoord worden.

Naar boven

Leveringstijden

Bij uw bestelling kunt u een voorkeur aangeven voor de ochtend of de middag, wij doen altijd ons uiterste best om de container op uw voorkeurstijd te leveren.Onder de ochtend verstaan wij de periode van 07.00 tot 13.00 uur. De middag loopt van 13.00 tot 19.00 uur.

Levering op zaterdag is alleen mogelijk na telefonisch contact met een van onze medewerkers, dit geldt alleen voor de regio’s Den Haag, Rotterdam en Westland. Indien levering in het weekend niet mogelijk is zullen wij altijd een alternatief levermoment voorstellen.

Naar boven

Wijzigen of annuleren

Bij wijzigen of annuleren tot 24 uur voor levering wordt € 25,- annuleringskosten in rekening gebracht. Bij wijzigen of annuleren binnen 24 uur van de levering komt hier nog € 100,- bij.

Naar boven

Heb ik een vergunning nodig?

Dit is verschilt per gemeente. Meer informatie hierover kunt u bij de desbetreffende gemeente opvragen. U bent als huurder zelf verantwoordelijk voor een eventuele vergunning.

Naar boven

Wat voor soort zand heb ik nodig?

Indien u zand besteld in opdracht van uw hovenier of aannemer dan kunnen zij u vertellen welk zand u nodig heeft. Wanneer u dit niet weet dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met een van onze medewerkers, zij kunnen u hierin adviseren.

Naar boven

Hoeveel zand heb ik nodig?

Zand wordt altijd geleverd in m3’s. 1 m3 is 1 meter hoog x 1 meter breed x 1 meter lang en staat gelijk aan 1000 liter. Moet u bijvoorbeeld ophoogzand bestellen omdat u een oppervlakte van 20 m2 met 5 cm wilt ophogen dan rekent u dit als volgt uit: 20 x 0.05 = 1 m3. Theoretisch zou u dus genoeg moeten hebben aan 1 m3 zand, wij adviseren echter altijd om voor de zekerheid een extra m3 te bestellen omdat het zand of de grond ook altijd aangedrukt moet worden. Het zou zonde zijn als u voor een beetje extra ook weer transportkosten zou moeten voldoen.

Naar boven

Hoe wordt het zand geleverd?

Wij leveren het zand en grond altijd los. Dit betekend dat het geleverd wordt door een grote vrachtwagen welke het zand los bij u voor de deur stort. De ruimte die hiervoor nodig is dient u zelf van tevoren vrij te maken.

Naar boven

Wordt er ook in m3-zakken geleverd?

Wij kunnen in een beperkt aantal regio’s ook zand en grond in bigbacs leveren. Aangezien dit regio afhankelijk is, is het niet mogelijk om bigbacs via onze webwinkel te bestellen. Het tarief voor de m3-zakken is dan ook anders als voor los gestort zand zoals aangeboden in de webwinkel. Wanneer u zand of grond in m3-zakken wilt bestellen verzoeken wij u om contact met ons op te nemen via 0900 - 0174 of het contactformulier.

Naar boven

Hoeveel zuimte moet ik vrij houden?

Het zand wordt altijd achter de vrachtwagen gestort. Wij adviseren dan ook om altijd een ruimte van 6 meter vrij te houden, bijvoorbeeld 2 of 3 parkeerplekken. Indien er niet genoeg ruimte is op de plek van voorkeur dan zal de chauffeur het zand of de grond zo dicht mogelijk in de buurt storten op een plek waar hij wel goed bij kan komen. Wanneer ook dit niet mogelijk is zal het te leveren materiaal weer meegenomen worden en zullen de transportkosten voor de loze rit, a € 100.- , aan u doorberekend worden.

Naar boven

Waar kan het zand gestort worden?

Het zand kan op een parkeerplaats gestort worden mits er voldoende ruimte voor vrij is gehouden. Wanneer u het zand of de grond op de stoep gestort wilt hebben dan zal dit geheel op uw eigen risico geschieden. Wij raden dit echter ten sterkste af omdat de wagen waarmee gestort wordt erg zwaar is en de stoep hierdoor kapot zal gaan. Dit geldt ook voor het storten op de oprit. Het is niet mogelijk om het zand 'over' obstakels zoals een heg, deur, hek, schutting of muurtje te storten. Het zand zal altijd recht achter de wagen terecht komen.

Naar boven

Hoe groot is de vrachtwagen waarmee geleverd wordt?

Elke vrachtwagen is anders, het is dus ook erg lastig om een vaste afmeting door te geven. Als leidraad kunnen we u de volgende afmetingen geven om rekening mee te houden:
3,5 meter breed
7 meter lang
4 meter hoog

Naar boven

Klachten of suggesties?

Indien u klachten of suggesties heeft, kunt u dat via ons contactformulier aangeven.

Naar boven

Wie is er verantwoordelijk bij schade of diefstal?

U als huurder van de container bent ten allen tijden verantwoordelijk in geval van brandschade, lakschade, diefstal en overige calamiteiten.

Naar boven

Privacy verklaring

Wij beschermen uw privacy op de volgende manieren:

 • Uw persoonlijke informatie wordt niet verkocht of doorgespeeld aan derden;
 • Uw gegevens worden veilig opgeslagen in een niet-publiek toegankelijke database;
 • Uw transactiegegevens worden versleuteld over internet verstuurd.
Naar boven

Disclaimer

Prijs-, model- of technische wijzigingen en tekstuele fouten voorbehouden.

Naar boven
Wij leveren in heel Nederland
Wij leveren in heel Nederland
Veilig online betalen met iDeal
Veilig online betalen met ideal
Welkom in de webshop. Maak uw selectie en betaal in een veilige omgeving.